Buderus EasyControl: Kúrenie a chladenie pod kontrolou v každej situácii

 

Predstavte si. Vonku sa zas ochladilo. Počasie ako v apríli. Pred chvíľou ešte svietilo slnko a teraz sa to zdá ako dávna minulosť. Ste uzimený a nechcete prísť do vychladeného domu? Máte tam dostatočne teplo? Alebo si potrebujete prikúriť? Ste síce ďaleko, no chcete mať pod kontrolou teplotu vo Vašom hniezdočku? Tak presne pre Vás má BUDERUS senzačné riešenie.

 

 

S vykurovacou technikou BUDERUS  vďaka skvelej aplikácii EasyControl môžete zažiť celkom novú úroveň tepelného komfortu. Vaše kúrenie teraz môžete regulovať absolútne pohodlne, zatiaľ čo ste na cestách, v posteli, alebo kdekoľvek mimo dosahu termostatu vo Vašej domácnosti.

 

 

 

Skroťte energie s Buderusom najmodernejším spôsobom. Kúrenie budúcnosti je tu a teraz. Dostupné a vhodné pre novostavby, tak aj pre rekonštrukcie rodinných domov.

 

 

 

Výhody:

 

  • jednoduché a intuitívne ovládanie pre každého užívateľa
  • okamžitá kontrola vykurovacieho systému nech už ste kdekoľvek
  • dostupnosť aplikácie pre iPhony/iPady (na AppleApp Store) ako aj Androidy (na Google Play)

 

Chcete ovládať a sledovať kúrenie cez internet? S aplikáciou Buderus Easy Control to zvládnete ľavou zadnou. Vďaka nej si môžete užiť tieto funkcie:

  1. Meniť nastavenú teplotu v izbách
  2. Pohodlné a intuitívne ovládanie spínacích časov a prevádzkových režimov
  3. Grafické zobrazenie vnútornej a vonkajšej teplotnej krivky
  4. Grafické zobrazenie solárnych ziskov solárneho systému pre aktuálny deň alebo mesiac
  5. Zobrazenie bežnej údržby
  6. Sledovanie chýb

 

 Najnovšie systémy vykurovania Buderus je možné pripojiť k internetu prostredníctvom zabudovaného internetového rozhrania. Pri kondenzačnom kotly Logamax plus GB192i a pri tepelnom čerpadle WPL AR už nie je potrebné dokupovať modul KM200. Po novom je teda ovládanie vykurovania smartfónom ešte dostupnejšie.

 

Zaujala Vás táto téma? Máte otázky? Napíšte nám 😉

 

    Vaše meno

    Váš email

    Vaše telefónne číslo

    Predmet

    S čím Vám pomôžeme?

    SHARE

    Leave a reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.